Prednosti

REVOLUCIONARNI AKLIMAT ALUMINIJASTI RADIATORJI

Kjer udobje in inovacija tvorita popolno harmonijo za vaš ogrevalni sistem

Bodite brezskrbni s 15 letno garancijo na radiatorje.

Z našo certificirano kakovostjo, ki je podkrepljena s 15-letno garancijo, vam zagotavljamo vrhunsko toplotno prevodnost in neprekosljivo učinkovitost pri gretju . Ne le to, naši radiatorji so tudi izjemno lahki, kompatibilni s toplotnimi črpalkami in 100 % reciklabilni, kar pripomore k trajnostnemu in okolju prijaznemu pristopu. To je le nekaj razlogov, zakaj so AKLIMAT® radiatorji prava izbira za vas.

Ponosno razkrivamo številne edinstvene prednosti AKLIMAT® aluminijastih radiatorjev v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Naši radiatorji presegajo pričakovanja glede kakovosti, učinkovitosti in trajnosti, kar omogoča izjemno udobno in varčno ogrevanje. Prepoznajte razliko, ki jo prinaša naša tehnologija, ter si zagotovite najboljšo izkušnjo ogrevanja za vaš dom ali poslovni prostor.

revolucionarni vložek

Končno preprečite Hammer efekt in uživajte v miru in udobju

Pozabite na trkanje in neprijeten zvok udarjanja vode.

Z našo inovativno spremembo, intenzivnim razvojem ter natančnimi testiranji smo popolnoma preoblikovali adapter vložkov ventilov za termostatske glave. Uspeli smo doseči pretok vode, ki učinkovito preprečuje nadležni Hammer efekt ter s tem doseže tiho in učinkovito delovanje. Naš napredni vložek je ustvarjen z namenom, da zagotovi mir in udobje v vašem domu.

Napredni adapter vložkov

Popolna prilagodljivost za različne termostatske glave

Ne omejujte se več na en sam izbor termostatskih glav.

Predstavljamo vam naš preoblikovani plastični adapter vložkov, ki prinaša revolucionarno prilagodljivost. Zdaj lahko uporabljate vložke različnih priznanih proizvajalcev, kot so Heimeier, Danfos, Herz in številni drugi.

Ta inovacija omogoča, da prilagodite termostatske glave glede na svoje želje in potrebe. Predvsem pa je neprecenljiva pri projektih, kjer projektanti zahtevajo uporabo termostatskih glav določenega proizvajalca. Ne glede na to, ali želite uporabiti glave priznanega proizvajalca ali združiti različne vrste, naš adapter zagotavlja brezhibno združljivost.

inovativni sredinski priklop

Izjemno enostavna in prilagodljiva namestitev s sredinskih H priklopom

Brez omejitev in zapletenih postopkov, samo preprosto premaknite vložek in dobili boste želeno smer dovoda tople vode.

Pri namestitvi radiatorjev je vedno več projektantov, ki se odločajo za sredinski priklop, in to ni brez razloga. S tem inovativnim priključkom imate popolno svobodo pri manipulaciji z dolžino radiatorja, ki je enaka levo in desno.
Razvili smo poseben usmernik, ki bo vašo izkušnjo namestitve naredil še bolj enostavno in prilagodljivo.
Naš inovativni usmernik omogoča reguliranje gibanje vodnega toka znotraj sistema. Posebnost našega usmernika je možnost priključitve dovoda tople vode na DESNO ali LEVO stran. Brez potrebe po razstavljanju radiatorja, samo s premikanjem vložka določite smer dovoda tople vode. To je še posebej pomembno pri zamenjavi radiatorjev z aluminijastimi, saj imajo pločevinasti radiatorji dovod tople vode na LEVI strani.

PRILAGODLJIVE PRIKLJUČNE VIŠINE

Kar 50 priključnih višin za vašo popolno namestitev

S ponosom vam predstavljamo našo izjemno prednost - kar 50 standardiziranih priključnih višin, ki jih ne najdete pri nobenem drugem proizvajalcu radiatorjev.

Zakaj je to tako pomembno? Preprosto. S tem revolucionarnim dosežkom smo omogočili inštalaterjem, da izvedejo namestitev radiatorja brez poseganja ali spreminjanja dovodnih cevi in priključkov. Enostavno zaprejo ventil, odstranijo stari radiator in priključijo naš AKLIMATOV® radiator z željeno priključno višino. Brez nepotrebnega truda, brez zapletenih prilagoditev - preprosta in hitra zamenjava.

Želeli smo vam olajšati namestitev radiatorjev, da se lahko osredotočite na tisto, kar je res pomembno - ustvarjanje udobnega in prijetnega prostora. Ni več potrebe po dolgih iskanjih ustreznih priključnih višin ali prilagoditvah. Z našimi radiatorji boste imeli na voljo široko paleto možnosti, da izberete tisto, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

BIMETALNI RADIATORJI

Revolucionarna rešitev odporna na vodo z visokim pH

Pri načrtovanju optimalnega ogrevalnega sistema je ključnega pomena izbira radiatorjev, ki zlahka obvladajo izzive, povezane s pH vrednostjo vode.

Z aluminijastimi radiatorji je mogoče doseči vrhunsko učinkovitost pri polnjenju s pitno vodo ali vodo iz omrežja z ustreznim pH območjem. Toda kaj se zgodi, ko se voda v toplarnah obdela z aditivi in doseže višji pH?

Tu nastopijo naši inovativni bimetalni radiatorji s stavljenimi jeklenimi cevmi v profilu radiatorja. Ti radiatorji so ustvarjeni za delovanje v širšem pH območju, od 5 do 11 pH. To pomeni, da so idealna izbira za tiste, ki imajo omejen nadzor nad kakovostjo vode ali živijo v večstanovanjskih stavbah, kjer voda z visokim pH neposredno prihaja iz toplarne do uporabnika.

DVOJNA TOPLOTNA MOČ

Izjemna rešitev za dvojno toplotno moč na omejenem prostoru

Kaj storiti, ko se soočamo z izzivom omejenega prostora, a hkrati potrebujemo izjemno toplotno moč?

V našem iskanju popolne rešitve smo razvili inovativno samostoječo talno konzolo, ki je sposobna nositi kar dva radiatorja vzporedno. Ta napreden sistem omogoča podvojitev toplotne moči na enaki dolžini, kar pomeni, da lahko dosežete izjemno učinkovito ogrevanje brez kompromisov.

Naša dvoredna samostoječa konzola je zasnovana tako, da izkoristi vsak centimeter prostora in vam omogoča optimalno izrabo toplotne energije. Z njo lahko namestite dva radiatorja vzporedno, kar pomeni dvojno količino toplote za vaše udobje. To je idealna rešitev za situacije, ko potrebujete močno ogrevanje na nizkih radiatorjih ali za radiatorje velikih dolžin, ki segajo tudi več metrov.

PRAKTIČNA ELEGANCA

Inovativni enokraki in dvokraki radiatorski obešalnik

Naši enokraki in dvokraki radiatorski obešalniki predstavljajo vrhunsko rešitev za obešanje brisač, ki združujejo funkcionalnost in stil.

Pri ustvarjanju popolnega ogrevalnega sistema smo se osredotočili tudi na estetsko in funkcionalno dopolnitev vaše kopalnice. Zato smo razvili inovativni enokraki in dvokraki ploščati aluminijasti radiatorski obešalnik, ki združuje eleganco z naprednim sistemom pritrjevanja, ki vam prihrani čas in napor.

Pri montaži teh obešalnikov vam ni več potrebno odstranjevati radiatorjev - z njimi lahko preprosto nadgradite vaš obstoječi ogrevalni sistem. Njihova ploščata aluminijasta zasnova zagotavlja estetsko privlačnost, obenem pa omogoča učinkovito sušenje brisač.

NEOMEJEN IZBOR BARV

Odkrijte neomejene možnosti barvne izbire za vaš radiator in dopolnite svoj prostor na edinstven način

Želite, da se radiatorji prilagajajo vašemu prostoru? Smo priznani proizvajalec aluminijastih radiatorjev, ki vam omogoča izdelavo radiatorjev v široki paleti RAL barv.

Sodelujemo z vami pri ustvarjanju popolnega radiatorja, ki se popolnoma ujema z vašim okusom in notranjim dizajnom. Ne glede na to, ali želite klasično belo, drzno živo barvo ali eleganten kovinski odtenek, imamo pravo rešitev za vas.

Poleg široke izbire RAL barv vam ponujamo tudi možnost izbire med strukturnimi in posebnimi barvnimi premazi, ki so na voljo po ugodnih cenah. Tako lahko ustvarite edinstven in izrazit videz, ki se bo popolnoma prilagajal vašim prostorom. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri barv, ki bodo ustrezale vašemu stilu in vam omogočile, da svoj prostor dvignete na višji nivo elegance.

Ne omejujte se z izbiro standardnih barv - izberite barvo, ki se bo popolnoma prilagajala vašemu okusu in izžarevala vašo osebnost. Z našimi barvnimi možnostmi boste lahko izstopali in ustvarjali pravo vizualno privlačnost v vsakem prostoru.

PRILAGODLJIVI PRIKLOPI

Neprekosljiva prilagodljivost priklopov za vaše potrebe

Ponosno vam predstavljamo radiatorje AKLIMAT®, ki v skupini aluminijastih radiatorjev ponujajo najširši izbor možnih priklopov.

Zahvaljujoč inovativni členkasti sestavi in glavi z navojem 1", vam omogočamo vgradnjo različnih usmernikov, ventilov, zaslonk in še več.

Naši radiatorji so pravi mojstri prilagajanja, saj vam omogočajo, da ustvarite popoln ogrevalni sistem po vaših željah. Ne glede na to, ali potrebujete posebne priklope za regulacijo temperature, enostavno nastavljanje pretoka ali druge funkcionalnosti, naši radiatorji vam bodo nudili vse, kar potrebujete.

BREZHIBNO ČISTO OKOLJE

Antimikrobna barva za bolnišnice

Ponosno vam predstavljamo našo posebno barvo, ki je namenjena uporabi v bolnišnicah in zagotavlja izjemno zaščito pred mikrobi.

Sodelujemo z vrhunskim dobaviteljem, ki je znan po svoji napredni tehnologiji, in vam prinašamo revolucionarno rešitev za vaše bolnišnično okolje. Naša barva je skrbno formulirana, da se aktivno bori proti mikrobom, hkrati pa ohranja estetski videz vaših radiatorjev.

Vsak radiator lahko po želji naročnika prekrijemo z našo antimikrobno barvo, ki deluje kot močan ščit, uničuje mikrobe in zagotavlja varno in higienično okolje v bolnišnicah in ostalih prostorih, kjer je to ključnega pomena.

Vrhunski radiatorji za prihodnost

Hibridni način delovanja za udobno in trajnostno ogrevanje

Z našimi radiatorji lahko izkoristite različne vire energije in dosežete najbolj optimalno in prijazno okolju ogrevanje vašega doma.

Predstavljamo vam našo revolucionarno tehnologijo hibridnega delovanja, ki združuje ekonomičnost, učinkovitost in trajnost.

Z možnostjo izkoriščanja različnih virov energije lahko prilagodite ogrevalni sistem svojim potrebam in trenutnim razmeram. Lahko izbirate med tradicionalnimi viri, kot so plin, olje ali pa izkoristite možnost priklopa na električno napajanje. S tem pridobite večjo fleksibilnost pri prilagajanju ogrevalnega sistema lokalnim pogojem in stroškovni učinkovitosti.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree