Napredna proizvodnja

Vrhunski radiatorji evropskega porekla

Certificirana kakovost skozi napredno proizvodnjo

Na trgu smo edini ponudnik, ki lahko izdeluje radiatorje po meri v manjših serijah z izjemno hitrimi dobavnimi roki, na kar smo še posebej ponosni.

Dobrodošli v svetu napredne proizvodnje radiatorjev, kjer združujemo vrhunsko kakovost, prilagodljivost in uveljavljeno zanesljivost. S spoštovanjem dogovorjenih dobavnih rokov ter vzdrževanjem visokih standardov kakovosti gradimo zaupanje strank in partnerjev.

Z dolgoletnimi izkušnjami na različnih trgih smo se naučili obravnavati izzive in priložnosti z osredotočenostjo na potrebe naših strank. Naš cilj je zagotoviti najboljšo, hitro in brezhibno izkušnjo nakupa radiatorja.

Kakovost je temelj našega delovanja. Neprestano izboljšujemo naše proizvodne procese ter se držimo visokih standardov, kar nam omogoča, da izdelujemo radiatorje na visokem tehnološkem nivoju hkrati pa si prizadevamo za optimizacijo in inovacije že ustaljenih procesov.

KORAK PRED KONKURENCO

Strokovnjaki v industriji ogrevanja

Našo ekipa sestavlja skupina strokovnjakov z bogatimi izkušnjami in obsežnim znanjem na področju tehnologije, razvoja in oblikovanja radiatorjev.

Nenehno se izobražujemo in raziskujemo, da lahko ostajamo v ospredju tehnoloških inovacij ter ustvarjamo radiatorje, ki izpolnjujejo najzahtevnejše potrebe kupcev. Pri AKLIMAT® cenimo dolgoročno sodelovanje in gradimo stimulativne pogoje za naše distributerje.

Z inovativnimi pristopi, prilagojenimi različnim trgom, spodbujamo rast in uspeh naših poslovnih partnerjev. Naša prednost pred konkurenco pa izhaja iz stalnega vlaganja v inovativne rešitve, kar nam omogoča biti vedno korak pred ostalimi na trgu.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree