Radiatorji

RADIATORJI AKLIMAT

Najboljša odločitev za vaš dom - aluminijasti radiatorji, ki prinašajo udobje, eleganco in prihranek energije

Inovativna linija aluminijastih AKLIMAT® radiatorjev vas bo očarala s svojo vrhunsko kakovostjo, zmogljivostjo in estetskim videzom, ki bo v vašem ogrevalnem sistemu zablestel.

Celotna linija izdelkov je zasnovana z namenom zadovoljiti raznolike potrebe strank, hkrati pa ponuja številne tehnične prednosti in rešitve za specifične izzive na trgu.
Edinstvena značilnost vseh naših radiatorjev je modularna zasnova (razen modela VILLA). Sestavljeni so iz posameznih členov, kar omogoča optimalno prilagajanje specifičnim prostorom in izpolnitev unikatnih želja naših strank.

Ne glede na velikost prostora, obliko sten ali druge posebnosti, se naši radiatorji prilagodijo vašim zahtevam, kar pomeni, da imate izjemno fleksibilnost pri izbiri in namestitvi.

EDINSTVENO FLEKSIBILNI

Radiatorji po vaši meri - prilagodljive višine in brezmejne barvne kombinacije

Ponosni smo tudi na prilagodljive priklopne višine, ki so skupna lastnost naših radiatorjev.

To pomeni, da se izognemo nepotrebnim težavam in posegom v obstoječe priključne višine, saj lahko enostavno priklopimo naše radiatorje na že obstoječe priključne točke. S tem prihranimo čas in stroške pri namestitvi ter zagotavljamo brezhibno delovanje ogrevalnega sistema.

Na trgu smo edinstveni ponudnik, saj lahko izdelujemo radiatorje po meri tudi v manjših serijah in v izjemno kratkem času. Sposobnost prilagajanja naročilom strank nam omogoča, da ustvarjamo radiatorje, ki popolnoma ustrezajo njihovim potrebam in pričakovanjem. Ne glede na zahtevnost in edinstvenost projekta, se zavežemo k zagotavljanju optimalnega zadovoljstva strank.

Ponujamo tudi široko paleto barvnih možnosti, kar je še ena od prednosti naše produktne linije. Tako lahko izberete radiator, ki se popolnoma prilagaja slogu in estetiki vašega prostora. Poleg tega imamo lastno prašno barvanje, kar zagotavlja dosledno visoko kakovost barve in dolgotrajnost.

Prednosti aluminijastih radiatorjev, ki jih ponujamo, so izjemne v primerjavi z železnimi radiatorji. Aluminij je material z odlično prevodnostjo toplote, kar pomeni, da se prostor hitro in učinkovito ogreje. Poleg tega je aluminij lahek in odporen proti rji, kar podaljšuje življenjsko dobo radiatorjev ter zmanjšuje potrebo po vzdrževanju. Aluminij je tudi popolnoma reciklabilen material, s čimer prispevamo k trajnostnemu razvoju in zmanjšanju negativnega vpliva na okolje.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree