Testimonials

B2B

Postanite naš partner za uspeh

Pridružite se rastoči prodajni mreži AKLIMAT®

Ponujamo vam edinstveno priložnost za uspeh pri prodaji aluminijastih radiatorjev.

AKLIMAT® je vodilno podjetje na trgu, ki se ponaša z izjemnimi prednostmi in kakovostjo svojih izdelkov. Kot naš partner prodajalec-distributer, boste imeli ključno vlogo pri širjenju naše prisotnosti in zagotavljanju vrhunskega izdelka strankam.

DISTRIBUCIJA

Zakaj izbrati AKLIMAT® aluminijaste radiatorje?

Ponujamo vam izjemne prednosti, ki vas bodo navdušile. Vabimo vas, da postanete del uspešne ekipe Aklimat. Izpolnite obrazec in se nam pridružite že danes.

  • Tehnična podpora: z našo celovito tehnično podporo boste imeli dostop do strokovnjakov, ki vam bodo nudili pomoč pri tehničnih vprašanjih, namestitvi, vzdrževanju in servisu radiatorjev. Hitro reševanje težav bo zagotovilo zadovoljstvo strank in uspešno prodajo.
  • Konkurenčne cene: kljub visoki kakovosti svojih izdelkov se v podjetju AKLIMAT® osredotočamo na ohranjanje konkurenčnih cen. To vam omogoča, da ponudite svojim strankam privlačne cene, hkrati pa ohranjate zdrave marže.
 
  • Prilagodljivost pri količinah: v podjetju AKLIMAT® se prilagajamo vašim zahtevam glede naročenih količin radiatorjev. Ne glede na velikost naročila vam zagotavljamo prilagodljive dobavne roke, kar vam omogoča prožnost pri vašem poslovanju.
 
  • Hitra dobava: naša zavezanost k hitri in učinkoviti dobavi vam omogoča, da zadovoljite naročila strank v najkrajšem možnem času. S tem povečujete svojo učinkovitost in zadovoljstvo strank.
 
  • Vrhunska kakovost: naši aluminijasti radiatorji so izdelani iz vrhunskih materialov in s pomočjo najsodobnejših tehnologij proizvodnje. Zagotavljamo visoko kakovost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo, kar bo prepričalo vaše stranke in zmanjšalo morebitne reklamacije.
 
  • Izobraževanje in usposabljanje: v podjetju AKLIMAT® nudimo možnost izobraževanja in usposabljanja v zvezi z aluminijastimi radiatorji. Postanite strokovnjak na področju radiatorjev, kar vam bo omogočilo boljše svetovanje strankam in povečanje prodaje.
 
  • Raznolikost modelov: naš portfelj obsega širok spekter različnih tipov in modelov radiatorjev. S tem vam omogočamo, da strankam ponudite prilagojene rešitve, ki najbolj ustrezajo njihovim potrebam. Izbira različnih velikosti, oblik, barv in možnosti prilagoditve bo zadovoljila tudi najzahtevnejše stranke.
 
  • Trajno sodelovanje: gradimo trdne in dolgoročne odnose s svojimi partnerji. Zavezani smo k partnerstvu in vzajemnemu uspehu. Združujemo moči, da dosežemo skupne cilje, povečamo prodajo in ustvarimo trajno uspešno poslovno sodelovanje.
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree