O nas

KDO SMO

Podjetje AKLIMAT®: Pionirji inovacij v industriji ogrevanja

Podjetje AKLIMAT® je eno najbolj inovativnih in naprednih podjetij v proizvodnji aluminijastih radiatorjev v Evropi.

Z več kot polstoletno tradicijo smo postali priznani proizvajalci vrhunskih aluminijastih radiatorjev, ki postavljajo nove standarde v industriji ogrevanja. Naša zavezanost k stalnemu napredku in visoki kakovosti nam omogoča ustvarjanje inovativnih in tehnološko dovršenih ogrevalnih sistemov.

Prilagodljivost in edinstvenost

Individualno izdelani radiatorji v rekordno kratkih dobavnih rokih

Prilagodljivost in sposobnost izpolnjevanja edinstvenih zahtev naših strank je ključna konkurenčna prednost podjetja AKLIMAT®.

Kot edini na trgu smo zmožni ponuditi individualno izdelane manjše serije radiatorjev ali celovite rešitve za ogrevanje v izjemno kratkih dobavnih rokih. Neprestano širimo naše znanje in pridobivamo obsežno strokovnost, kar nam omogoča trdne temelje za ustvarjanje inovativnih in tehnološko dovršenih ogrevalnih sistemov.

Izkušena ekipa strokovnjakov

Premikamo meje in ustvarjamo prebojne tehnologije v razvoju radiatorjev

V središču našega uspeha je naša izkušena ekipa strokovnjakov, ki jo sestavljajo ključni člani našega podjetja že od njegove ustanovitve.

Osredotočeni so na doseganje odličnosti in nenehno preseganje pričakovanj. Vsak naš aluminijasti radiator je plod neusahljivega vira inovativnosti, vrhunskih tehnologij in obvladovanja najnovejših trendov.

V podjetju AKLIMAT® smo ponosni na mnoge revolucionarne inovacije, ki jih razvijamo v samem razvoju radiatorjev. S pomočjo našega tima strokovnjakov premikamo meje in ustvarjamo prebojne tehnologije, ki prinašajo izjemno učinkovitost, estetsko dovršenost in udobje.

Naša predanost in nenehno iskanje novih rešitev sta nas pripeljala do inovacij, ki spreminjajo način ogrevanja.

Neprekosljiva sinergija Marovt Group

Združevanja znanja, inovativnosti in strokovnosti

MAROVT GROUP združuje več vrhunskih podjetij na področju avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije.

Z združitvijo v skupino MAROVT GROUP smo pridobili močnega strateškega partnerja, kar je dodatno okrepilo naš položaj in nam odprlo preboj na nove trge.

Povezuje nas izjemno znanje, inovativnost in strokovnost. Naša sinergija nam omogoča snovanje inovativnih rešitev ter postavljanje novih standardov v naši industriji. Skupaj smo neprekosljiva ekipa, ki ustvarja prihodnost in premika meje industrijskega napredka.

Banner

AKLIMAT - VEČ KOT LE PODJETJE

Sinonim za inovacije, izjemno eleganco, učinkovitost in kakovost ogrevalnih sistemov

Skupaj z našimi strankami gradimo prihodnost ogrevanja, ustvarjamo udobje in prispevamo k trajnostnemu razvoju.

Banner
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree