MAROVT GROUP uspešno prevzela podjetje AKLIMAT d.o.o.

V začetku leta 2023 je podjetje AKLIMAT, ki je v Evropi priznan ponudnik radiatorjev in ogrevalnih rešitev, prevzela vodilna skupina na področju avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije, skupina MAROVT GROUP.

MAROVT GROUP se je uveljavil kot vodilna sila v industriji z izjemno strokovnostjo in inovativnimi rešitvami. Prevzem podjetja Aklimat, ki je znan po svoji izjemni kakovosti in inovacijah na področju radiatorjev, predstavlja korak v njihovi strategiji za razširitev delovanja na področje ogrevanja. Z združitvijo strokovnosti in izkušenj obeh podjetij bo Aklimat lahko ponudil celovitejše in še naprednejše rešitve na področju ogrevalnih sistemov.

Aklimat že vrsto let velja za sinonim kakovosti in inovacij na področju radiatorjev. Z novo lastniško skupino MAROVT GROUP bo podjetje lahko nadaljevalo razvoj naprednih rešitev, ki bodo zadovoljevale potrebe strank in sledile najnovejšim trendom v industriji ogrevanja. Skupaj bodo ustvarjali rešitve, ki bodo odgovarjale na zahteve energetske učinkovitosti, udobja in trajnostnega razvoja v številnih sektorjih.

Povezani prispevki

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree